Jeta Oregon drejta të     Aborti në shtetin tuaj Na kontaktoni

Submit Lutja kërkesa juaj
Të jetë një partner Prayer
Lutja e mëkatarit
Deklarata jonë e Besimit
Rinisë e Jezusit
Po unë e pranuan Jezusin
Po ju do të Qiell?
I Like Ungjillin Tim Country
Kuotat Nënë Tereza
Zbuluar Jezusin hebre
The Voice hebre
Lutuni për paqen e Jeruzalemit,
Ministria Glad News
Ministria për muslimanët
Ministria Për të DëshmitarëveJehovait
Hospital St Jude Fëmijëve
T ai Katër Ligjet Shpirtërore
Blackmun Wall
Kërkoj abortit në The Eye
Aborti nuk e dini
Options 360 Shtatzënia
Dëgjoni për të jetuar radio Israel
Gloria Fast Page
Gloria Fast Memorial Page
Edgar Fast Page
Margaret Fast Page
Herman & Tanya F ast Faqe
Bill & Lola Tyson Faqe
Rachel Markë Faqe
Historiku im
Fëmija ynë Sponsorizuar
Sponsorizojë një fëmijë
Christian Family Link-së
Puzzles fjalëkryq për Kid-së
Libër për t'u ngjyrosur Për Kid-së
Just For Kid-së
44 Stickers Christian Bumper
"Iraku" A e dini se?
Facebook im
Ju lutemi Hyni ose të shihni librin tonë mysafir
Na kontaktoni


"Ka gjashtë gjëra Zoti urren,
shtatë janë të neveritshme për të:
sytë krenare, gjuha gënjeshtare,
Duart që derdhin gjak të pafajshëm,
zemra që kurdis plane të këqija,
këmbët që janë të shpejtë për të nxitojnë në të keqe,
dëshmitari i rremë që thotë gënjeshtra
dhe një njeri i cili kurdis grindje midis vëllezërve. "
[Proverbs 6: 16-19]
Pritur nga
T Gra c Ene
The Christian CounterGjithsej Aborti-së në botë të tërë
Kjo mijëvjeçarii mirëpritur
Unë nuk kam asnjë dyshim se ka shumë njerëz që do të vizitoni faqen tonë të internetit të cilët nuk janë të larë nga gjaku i Jezusit,
të cilët nuk kanë qenë të shpëtuar nga hiri i vetëm, nëpërmjet besimit vetëm, në Jezu Krishtin vetëm.

Ephesians 2: 8-10, (Romans 4: 1-9).
Për ju, unë do të edhe një herë të vetëdeklaruar, le të shkojë e ndonjë nocion
se njeriu mund ose duhet të bëjë disa punë të mirë për të shpëtuar veten. Se puna është bërë nga Jezusi në kryq.

Për të shpëtuar nga dënim dhe ferrit, duhet të pendohen dhe të besojnë ungjillin (Marku 1:15)
dhe do të thërres emrin e Zotit për shpëtim (Romakëve 10:13). Pa një rilindje shpirtërore nuk mund të bëhet një fëmijë i Perëndisë.
(John 3: 1-15) (2 Corinthians 5:17),

Perëndia është ai që i jep shpëtimin; njeriu nuk mund thjesht të kërkojë atë ndonjë më shumë se ai mund të fitojnë atë.
Nëse një e poshtëron veten përpara fronit të Perëndisë me zemër të penduar dhe një dëshirë për të ndjekur Jezusin,
që lindja e re nuk do të ndodhë. Kur Ai ishte në këtë tokë, Jezusi i thirri dishepujt e vet duke thënë: "Ndiqmë."
Asgje nuk ka ndryshuar. Nëse ju do të ketë jetë të përjetshme me Krishtin, ju duhet të jenë të gatshëm për ta ndjekur Atë tani.
Unë shpresoj dhe lutem që ju do të konsiderojë këtë dhe se ju do të kthehet në jetën tuaj mbi Jezusit dhe të bëhet një krijesë e re "në Krishtin.
(2 Corinthians 5:17).

Kështu që e konsiderojnë me kujdes vendimi që do të bëjë sot,
Ajo do të ketë pasoja të përjetshme.

 
Zoti ju bekoftë.
Ed & Margaret Fast.
kundërvihet falas!